|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Een Schare Engelen - De Veer van Ma'at

De Veer van Ma'at.

De kaart van waarheid en vrijheid: het keelchakra.

Dit is de kaart van de oude Egyptische, gevleugelde godin Ma'at, die wordt afgebeeld met een veer op haar kroon. De veer van Ma'at vertegenwoordigt de waarheid. De veer is vermoedelijk als symbool gebruikt omdat waarheid kwetsbaar is. De waarheid kan worden weggeblazen als een veertje in de wind.

Veren werden ooit in tal van andere, oude beschavingen gebruikt, zoals de gevederde slang van de Maya's en de indianen en stammen in de Stille Zuidzee, vaak als symbool voor de Schepper, de ultieme waarheid.

Deze kaart heeft twee betekenissen. Of u bent geneigd te veel te zeggen (misschien vertelt u zelfs leugentjes). of u praat helemaal niet over de dingen die belangrijk voor u zijn.

Als u uw gevoelens voortdurend opkropt, zult u steeds opnieuw problemen hebben met het keelchakra (blauw), die uw communicatie bepaalt en de poort vormt naar uw Hogere Zelf en de spirituele chakra's van het Derde Oog en de kruin.

Om deze poort te passeren, moet u leren om zonder angst vanuit uw hart te spreken. Vraag Michael om het blauwe helende licht in uw keelchakra te laten stromen en u naar uw persoonlijke waarheid te begeleiden. U kunt daarna uw spirituele reis naar de ultieme waarheid vervolgen; onthoud dat u daardoor wordt bevrijd.

De Heilige Vlam van de Feniks
'Een Schare Engelen' bestaat uit vier arcana's van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de vierde arcana: De Heilige Vlam van de Feniks.

Net als de Feniks symboliseert dit arcanum tijdloosheid. In de cyclus van de eeuwigheid vormt een einde een nieuw begin. Wat u hier leert, zal u, na verloop van tijd, terugvoeren naar de Regenboogkaarten om weer helemaal opnieuw te beginnen, maar dan vanaf een hogere springplank.

Dit is een arcanum met oude symbolen, die wijzen op een specifieke behoefte om uzelf te helen of een wending die uw leven in de toekomst kan nemen. De symbolen communiceren met u op verschillende niveaus en brengen u in contact met uw hogere zelf.

Copyright - Privacybeleid