|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Een Schare Engelen - De Heilige Lotus

De Heilige Lotus.

De kaart voor heling op het diepste niveau en liefde: de hartchakra's.

Volgens legende was de lotus de eerste bloem die de aarde sierde. De bloem wordt daarom als heilig beschouwd. Ze is geworteld in de aarde, groeit in het water en opent elke ochtend haar bladeren voor lucht en zon. Zo draagt de bloem alle vier elementen in zich. En omdat een deel van haar onzichtbaar is, vertegenwoordigt zijn ook het element ether en oude wijsheid.

De lotus staat symbool voor spirituele wedergeboorte en eeuwigheid, de sleutel naar liefde in uw hart. Er zijn twee hartchakra's en u moet met Pistis Sophia en Haniel werken aan deze chakra's.

Het groene chakra staat voor liefde van een persoonlijke aard, dat wil zeggen liefde voor een partner, vrienden en familie. Misschien is dit chakra gesloten of beschadigd als gevolg van afwijzing of verlies. De Engelen helpen u de pijn op te heffen met vergiffenis, het heropenen en helen van het groene chakra, zodat u kunt doorgaan naar het rode chakra.

Dit chakra omvat pure, universele liefde - liefde die onzelfzuchtig is en zich alleen dienstbaar wil stellen aan alles wat leeft. Wanneer u universele liefde kunt voelen, ontsteekt u in uw hart de rode vlam die opstijgt naar de hemel om u opnieuw te verbinden met de gouden (Maitreya) straal van goddelijke liefde.

Deze liefde stroomt terug naar uw hart, naar uw allerdiepste bewustzijn, zodat de poort naar het Hogere Zelf wordt geopend en u wordt vervuld van onvoorstelbare vreugde en gelukzaligheid.

De Heilige Vlam van de Feniks
'Een Schare Engelen' bestaat uit vier arcana's van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de vierde arcana: De Heilige Vlam van de Feniks.

Net als de Feniks symboliseert dit arcanum tijdloosheid. In de cyclus van de eeuwigheid vormt een einde een nieuw begin. Wat u hier leert, zal u, na verloop van tijd, terugvoeren naar de Regenboogkaarten om weer helemaal opnieuw te beginnen, maar dan vanaf een hogere springplank.

Dit is een arcanum met oude symbolen, die wijzen op een specifieke behoefte om uzelf te helen of een wending die uw leven in de toekomst kan nemen. De symbolen communiceren met u op verschillende niveaus en brengen u in contact met uw hogere zelf.

Copyright - Privacybeleid