|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Een Schare Engelen - Zuriel

Zuriel: de Engel van de Weegschaal.

Voor openhartigheid, balans en toegeeflijkheid.

Dit is de kaart voor degenen die, zoals de weegschaal impliceert, evenwicht zoekt in alle dingen. U houdt van schoonheid en harmonie en probeert alles wat niet aan uw normen voldoet uit de weg te gaan. Dit verlangen om altijd de positieve en de negatieve aspecten van dingen te zien geldt ook voor relaties op uw werk en in uw prive-leven.

Hoewel u in veel opzichten openhartig bent doet u er alles aan om ruzies en onaangename situaties te voorkomen, maar soms maakt dat de zaken op de lange termijn erger. Gebruik rozenkwarts of toermalijn om het evenwicht in relaties te bevorderen en ruzies bij te leggen.

Misschien wilt u het evenwicht in uw leven zo graag bewaren dat u steeds wanneer er iets nieuws op uw pad komt de voor en nadelen eindeloos tegen elkaar afweegt, zodat u geen beslissingen neemt. Als dit voor u geldt, wijst Zuriel u erop dat u bepaalde ervaringen mist omdat u zich steeds bedenkt.

Als gevolg van dit gemanoeuvreer leidt u dan wel een evenwichtig leven, maar misschien ook een leven dat leeg en onbevredigend is. Vul een van de schalen van de weegschaal met liefde en laat de andere schaal die liefde in evenwicht brengen door uw ervaringen.

U zult pieken en dalen ervaren, maar door de dieptepunten zult u de hoogtepunten meer gaan waarderen.

Het Sterrenvuur van Pistis Sophia
'Een Schare Engelen' bestaat uit vier arcana's van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de tweede arcana: Het Sterrenvuur van Pistis Sophia.

Het tweede arcanum brengt de sterke en zwakke punten die wij hebben in kaart. Zij vormen de blauwdruk van de mens. Pistis Sophia begrijpt uw zwakheden en schenkt liefde, om obstakels in het leven te overwinnen. Haar 11 Engelen van de dierenriem vormen de sleutels tot een persoonlijkheid. De kaarten die u uit dit arcanum trekt, duiden op de karaktereigenschappen die u met de hulp van de engelen kunt aanpakken om meer zelfvoldoening te vinden.

Copyright - Privacybeleid