|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Een Schare Engelen - Metatron/Shekinah

Metatron/Shekinah: de vereniging van het menselijke met het goddelijke, Zuiver Wit en Zuiver Goud Licht, vormen samen Wit Goud

De kaart van goddelijke connectie en universele harmonie.

Metatron (god in de man) en Shekinah (god in de vrouw) zijn architecten van de heilige meetkunde en bewakers van de levensboom, die tien wortels telt, waarbij elke wortel uit een schitterende lichtbol bestaat. Dit is het symbool voor universeel evenwicht en harmonie door contact met het Goddelijke.

Ze zeggen dat het geheim van de verwerkelijking van deze harmonie in het leven bestaat uit het maken van een reis van liefde van de laagste sfeer (het aardse rijk van de mens) naar de hoogste sfeer die de Kruin vertegenwoordigt, ofwel de Schepper - de Ene.

Het pad is niet gemakkelijk. Deze kaart duidt erop dat uw leven niet in evenwicht is, hetzij omdat u het contact met de Ene kwijt bent of omdat u zich eenzaam voelt op uw levensboomreis, zoekend naar liefde.

Ze bieden aan u te bevrijden. Metatron (op de kruin) brengt u in contact met de Ene en biedt u de witgouden helende kracht van de Bron.

Shekinah kunt u aanroepen om de keuze van uw partner te zegenen, zodat u geluk kunt vinden door ware liefde in uw hart, waardoor er een brug naar het Hogere Zelf wordt geslagen. Ze herinneren u eraan dat de realiteit - inclusief de planeten, sterren en alle levende wezens - is vervat in het wonder van de heilige meetkunde van de Ene; het ware pad naar harmonie loopt van Een terug naar Een.

De Regenboog van Melchisadec
'Een Schare Engelen' bestaat uit vier arcana's van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de eerste arcana: De Regenboog van Melchisadec.

Dit eerste en brelangrijkste arcanum verbeeldt de belangrijkste Engelen, die invloed uitoefenen op uw dagelijkse situatie. De twaalf kaarten uit dit arcanum zijn de Planetaire Engelen van Melchisadec, de drie Engelen van de Elementen (aarde, lucht, water en vuur) en Metatron / Shekinah, bewakers van de levensboom, symbool voor goddelijke connectie en universele harmonie.

Copyright - Privacybeleid