|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Fortunata - Voorspoed

Fortunata is de engel van de voorspoed. Fortunata is inderdaad rijk van geest en bezit een onvergankelijke, eeuwigdurende ziel. Op ons materiele niveau zijn er echter nog veel andere aspecten van voorspoed. Bent u voornamelijk bezig met materiële dingen en wereldlijk succes, en ervaart u daarnaast een kwijnende ziel? Hebt u afstand genomen van de materiële wereld en voelt u zich nu misdeeld?

Vrijheid is het vinden van het juiste evenwicht tussen genieten en gebruikmaken van deze materiële wereld zonder te denken dat uw leven ervan afhangt. Dit is dan het resultaat van een ondersteunende geest en een emotioneel lichaam, geloof in de creatieve principes van overvloed en verlangen, en innig contact met uw doel of Goddelijk Plan.

Volgens het creatieve principe is overvloed altijd beschikbaar. Jezus liet ons de vermeerdering van broden en vissen zien. De accumulerende energie van uw gerichte gedachten creeert tezamen met de kracht van uw gevoelens een magnetische aantrekking die uw wens naar u toe trekt. Een constructieve wens betekent dat God in actie is en zich in uw leven manifesteert. Geld vertegenwoordigt een uitwisseling van creatieve energie.

Met uw energie, verdient u geld en ruilt dat in voor iets wat de energie van een ander heeft geproduceerd. Het idee dat geld schaars is en u ervoor moet vechten, of het niet verdient, heeft geblokkeerde energie en armoede tot gevolg. Het sleutelwoord is vertrouwen. Vertrouwt u op uw innerlijke gids? Oefening zal u helpen de creatieve principes te begrijpen en ervaring zal begrip omzetten in een diep geloof.

Uw eigen beperkingen en overtuigingen maken dat u niet onbeperkt dingen kunt krijgt. Er is een dunne scheidingswand tussen verlangen - gebaseerd op een positief gevoel dat overeenkomt met uw waarheid - en hebzucht - gebaseerd op een oud gedragspatroon van wat u denkt nodig te hebben. Vraag Fortunata en uw Eeuwige Zelf om u te helpen bij het herkennen van wensen die tot de vervulling van uw Goddelijk Plan zullen leiden. Begin met objectief te kijken naar uw denkbeelden over en omgaan met geld en uw wensen.

Als u zich te veel concentreert op geld, geef dan ook uw spirituele groei wat extra tijd en energie. Hebt u altijd een tekort aan geld, doordat u zich verre van financiële planning houdt? Zoek hulp om uw financiën te organiseren, leer uw kasboek te laten kloppen, budgetteer en plan vooruit. Dit kan best leuk zijn en u voelt u goed als u beseft hoe goed het voor u kan gaan uitwerken.

Bent u erg zuinig? Volgt u te strikt een structuur? Misschien is het dan tijd om de touwtjes iets te laten vieren en bijvoorbeeld iets te kopen of iets te doen wat goed voelt. U verdient een traktatie. Laat uw intuitie u leiden in een vreugdevolle spontaniteit.

Bent u een actief iemand en vindt u het moeilijk om te ontvangen? Of regelt u het meestal zo dat de dingen naar u toe komen? Vraag Fortunata om u te helpen zoeken naar het evenwicht tussen doen en ontvangen in het scheppingsproces. Wilt u zich kunnen wijden aan uw spirituele weg? Of wilt u een bedrijf starten en iets doen wat u leuk vindt? Dat kost in deze materiële wereld flink wat geld. Houd rekening met huidige en toekomstige behoeften, maar zorg voor een budget dat spontane en leuke aankopen kan dragen. Wees verstandig en verantwoordelijk voor uzelf door begrip te ontwikkelen van geld, de financiele wereld en de principes van geld maken.

Alles wat u zegt of denkt, is een creatieve daad. De energie die uw gedachten en gevoelens produceren, vormt rond u een structuur die weer anderen met soortgelijke energiepatronen aantrekt. Luister steeds naar uzelf bij alles wat u doet. Denkt u bijvoorbeeld aan iets wat u niet kunt krijgen, of meer aan dingen die u wenst? Wat zeggen uw gedachten dan over uw baan? Wanneer u geen werk hebt en het wel wilt, wat zeggen ze dan? Hoe is aan uw manier van leven te zien hoe u over voorspoed denkt?

Het moment dat u zichzelf betrapt op kritiek of waardeoordelen, is een magisch moment van macht! Kies er eenvoudigweg voor om van beperkende energie over te stappen op liefhebbende energie. Bedenk goed bij uzelf waar dit gedrag vandaan komt en genees het. Op dat moment bent u dan bewust aan het kiezen wat u wilt creëren.

Dit is uw kans om te kiezen voor meesterschap en overvloed. Vraag Fortunata en uw Eeuwige Zelf om u te helpen bij het zien van de waarheid, concentreer u erop en breng uw geest en gevoel op een lijn ter ondersteuning van uw wensen. Zodra u zich openstelt voor de stroom energie, zullen de geïnspireerde ideeën komen. U zult zich meer in het leven voelen staan en de gaven van voorspoed en liefde ontvangen!

Copyright - Privacybeleid