|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Nathaniël - Vuur

Nathaniël betekent 'geschenk van God'. Hij is meester over het element vuur, een machtige gave van God. Nathaniël brengt het vurige aspect van goddelijkheid over naar onze wereld waar het bewustzijn van het beperkte zelf transformeert in het Eeuwige Zelf. Uw lichaam bekeert zich aldus door misvattingen weg te branden die u deden geloven dat u van God gescheiden was. U kunt dit Vuur van transformatie ervaren als lichaamshitte of intense energie in momenten van diepe meditatie en verlangen naar verandering.

De verbinding met het Licht activeert de Amfri-engelen van Nathaniël om boven u te fladderen met het vuur van zielenliefde. Het is hun taak om u te helpen bij het verbranden van alles wat u bedrukt of de energiestroom in uw lichaam probeert tegen te houden. Zij kijken voortdurend uit naar spirituele vlammen van aspiraties.

In die kostbare momenten dat uw vurigheid uw verlangen naar liefde ontbrandt en tot een vlam doet oplichten die door de Amfri kan worden gezien, hebt u de mogelijkheid om u te bevrijden van uw beperkende illusies. Dit verlangen en de toewijding kunnen alleen door uw gevoelens worden aangezet en heeft tintelende, woelige en energetische sensaties tot gevolg. Verwelkom deze elektrische energie en laat het uw lichaam in beweging zetten.

De Amfri bereiden uw bewustzijn en gouden uitstraling voor door de zelfopgelegde beperkingen die dit intensiteitsniveau eerder blokkeerden, te verbranden. Daarna bent u rijp voor Nathaniël om de stroom van deze elektrische inzegening door uw hogere lichamen en uw fysieke lichaam te verhogen. Deze aanwakkerende initiatie wordt pas mogelijk als uw hele wezen om liefde, waarheid en Gods bewustzijn schreeuwt.

Tijdens deze inzegening kunt u overweldigd worden door de extatische, onvoorwaardelijke liefde. Laat het losbarsten in een wilde dans van hartstocht en vervoering die zich met een krachtige intensiteit ontlaadt. Er zal zoveel dankbaarheid uw hart instromen dat uw borst zal zwellen van vervoering en het zal voelen alsof uw lichaam niet meer dan een buis is waardoor deze energie zijn weg vindt.

Dit zijn de zegeningen van de drie kosmische krachten - de kracht van Kundalini, het licht van uw Eeuwige Zelf en de liefde van God. Deze transformationele energie is door God gezonden om u te verlossen! Uw lichaam is een kanaal waardoorheen energie, extase en liefde zich kunnen voortbewegen. Wanneer dit kanaal verstopt zit door angst, oordelen en onbegrip, blijft de energie rustig slapen onder in uw rug.

Gaat de wekker te vroeg af, dan kan dit angstaanjagend of pijnlijk zijn. Een energie die volledig en op juiste tijd is opgewekt, hetzij door yoga, meditatie of verlangen, stijgt via de ruggengraat langs een etherisch kanaal op en stroomt de chakra's in om hen te voeden en te bezielen.

Elk chakra heeft een geschenk in de aanbieding. Bijvoorbeeld, uw wortelchakra biedt seksuele vitaliteit, levenspassie en creatief vermogen. Een open hartchakra verbindt u met de Goddelijke Aanwezigheid en openbaart uw verbinding met alles wat er in het leven is. Mededogen vervangt het oordeel, en intuitieve spirituele waarneming vervangt menselijke beperkingen.

Het keelchakra maakt dat u de stem van uw Eeuwige Zelf en God kunt horen. Innerlijk inzicht is het geschenk dat u krijgt als uw voorhoofdschakra of derde oog zich opent. De kruinchakra stimuleert het bovenbewustzijn of het innerlijke weten.

Deze geschenken zijn de beloningen voor de vastberaden trouw aan uw vrijheidsdoel. Houd moed als u zich door de duisternis heen ploegt en wees heel blij als u uw prestaties viert! Fysiek vuur, van een flikkerend lichtje of een openhaard, of een kaarsvlam, is de compacte tegenhanger van het grootse vuur van Nathaniël. Wanneer u mediteert bij de vlammen, voel dan uw hartslag en de energiestroom door uw lichaam gaan. Roep Nathaniël aan om uw lichaam en geest te zuiveren. En wees er dan klaar voor om het vuur te ontvangen. Verwelkom de intensiteit ervan en voed alles wat u afhoudt van de waarheid die u bent!

Copyright - Privacybeleid