|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Iofiël - Schoonheid

Iofiël betekent 'schoonheid van God'. Al het goddelijke is natuurlijk, mooi en eeuwig. Ware schoonheid is altijd nieuw, nooit stijlloos. Wanneer u zich afstemt op uw Eeuwige Zelf, drukt u de harmonie van uw unieke reflectie van God uit.

De schoonheid van God ligt verborgen in de ondoordringbare materiele wereld. Iofiël is er om u te helpen bij het ervaren van een dieper niveau in de schoonheid. Als u naar anderen kijkt, probeer dan door de uiterlijkheden heen te kijken en contact te krijgen met hun eeuwige waarheid. Op deze manier helpt u hen bij het voelen en afstemmen op hun eigen waarheid.

De essentie van kunst, poezie, boeken en muziek ligt in het hart van de schepper. Woorden schieten tekort, kleuren missen de levendigheid, geluid kan niet de volledige vibratie weergeven, onze lichamen kunnen nu eenmaal niet het totale spectrum aan beschikbare schoonheid ontvangen en bevatten. Alleen het hart en gevoelens kunnen dat. U zult verbaasd zijn over de rijke erfenis aan schoonheid die in het innerlijk op u ligt te wachten om ontdekt te worden!

Begin met uzelf. Hoe denkt u over uw uiterlijk? Als u het woord 'schoonheid' niet plezierig vindt, gebruik dan een woord dat u meer ligt. Hoe zien uw huis, werkplek en auto eruit en hoe voelen die? Uw omgeving is de weergave van uw innerlijke schoonheid. Als die innerlijke schoonheid u niet gelukkig maakt, is het tijd om die opnieuw te modelleren.

Kijk allereerst naar binnen en stel vast dat uw vermogen om uw innerlijke goddelijkheid uit te stralen wordt geblokkeerd door uw emotionele bagage. Doet u recht aan een onaantrekkelijk voorkomen door te denken dat 'het uiterlijk er niet toe doet, omdat alleen het innerlijk telt'? Meet u zichzelf aan onmogelijke standaarden en voelt u zich ontoereikend?

Of bent u zo ijdel dat u deze angsten om niet te voldoen verbergt? Als u dit her-kent en uw wonden wilt genezen, begin dan met aan de buitenkant iets te ver-anderen. Bent u uitzonderlijk ijdel, ga dan terug tot het absolute minimum: draag eenvoudige kleding en houd uw haardracht en make-up simpel.

Als het juist tijd is om uw uiterlijk te verbeteren, meet u dan een nieuwe haarstijl aan, zo nodig andere make-up, en andere kleding waarin u zich aantrekkelijk, comfortabel en vol levenslust voelt! Sport regelmatig en zorg voor uw lichaam. Vind uw eigen norm voor schoonheid door die te baseren op eigenliefde, waardering voor uw natuurlijke eigenschappen, oorspronkelijkheid en uw unieke zijn.

Geef uw huis en werkplek een goede beurt! Ruim op of geef weg wat u niet langer nodig hebt. Maak alles door en door schoon om de speciale energie te voelen van een kamer die glimt. Wijd uw omgeving aan de engelen met een zegening en een namenceremonie. Voeg nog wat extra details toe, zoals verse bloemen, wierook, esoterische olien, potpourri, kaarsen, muziek, plaatjes en kleuren waar u zich goed bij voelt; zoek naar gezellige accessoires waarbij u zich behaaglijk en veilig voelt.

Hebt u deze dingen niet, dicht u dat dan toe aan een gebrek aan geld? Dat is zeker niet goed! Als u aan de grond zit, wees dan creatief en vindingrijk. Ga naar kringloopwinkels, let op aanbiedingen, houd uw ogen en oren open. Vraag vrienden om hulp; zij willen misschien iets wegdoen wat perfect voor u zou kunnen zijn! Ruil kleren. Gebruik vakscholen voor goedkope persoonlijke of medische diensten. Vraag Iofiël om uw hart en geest te open te stellen voor ontvangst.

Schoonheid is een energiesysteem van liefdevolle lichttrillingen. Neem ook overdag de tijd om van mooie dingen te genieten. Kijk door uiterlijkheden heen naar de innerlijke schoonheid. Engelen ademen de heerlijkste natuur-geuren uit, doordrenkt van een opwekkende eigenschap zoals er op Aarde niet verder bestaat. Verwelkom deze energie als onderdeel van uw dagelijks leven en voel hoe het u nieuwe kracht geeft en troost.

Vraag Iofiël om hulp, steeds als u iets moois wilt scheppen - herorganiseren, schilderen, schoonmaken, boetseren, schrijven, timmeren, ontwerpen of tekenen. Zij zal uw creatieve talent stimuleren om uw zielenbeeld te bevrijden uit de vastzittende conventie. Zoals de hand van God de uwe leidt, zo zal het ritme van de engelen ook het uwe worden en zult u samen een werk van oneindige schoonheid voltooien.

Schoonheid gaat verder dan kunst, omdat zij de structuur van uw gemeenschap raakt en zich weerspiegelt in de architectuur, straten, parken, wetten en relaties met andere mensen. Dit is het ideaal en de standaard waarnaar alles kan worden gemeten.

Gebrek aan schoonheid en liefde is direct te zien aan slecht onderhouden huizen, daklozen, misbruikte en verwaarloosde kinderen, rommel, drugsgebruik, geweld, enzovoort. Laat Iofiël schoonheid in uw leven brengen. De Hemel is meer dan alleen een plek; het is het bewustzijn van God. Wat kunt u doen om de Hemel deel van uw wereld te laten worden?

Copyright - Privacybeleid