|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Jamaerah - Manifestatie

Jamaerah creeert ruimte opdat uw zielenbeeld zich kan manifesteren. Dit proces begint ongedifferentieerd of als een soort elektronisch licht dat liefdevolle energie van de Eeuwige bevat. De kracht in de wens veroorzaakt deze lichtsubstantie die gaat ronddraaien en een cirkelvormige structuur of wervelwind creeert.

Deze draaikolken verdampen zodra ze door Paschar worden ontvangen, gezuiverd en geprojecteerd als visioenen. Jamaerah geeft de wervelwind vaart en maakt ruimte zodat de magnetische aantrekking van de stof kan beginnen.

Zodra er stof is, is ook de kracht van de aantrekking, of de zwaartekracht aanwezig. Zijn ruimte en stof eenmaal verschenen, dan is er een 'voor' en een 'na' die tijd. Galgaliel voegt er dan een emotioneel gevoel en diepte aan toe die deze schepping levenskracht geven. Het proces van verfijning en magnetische aantrekking gaat voort totdat de stof de Aarde bereikt als heel snel rond dwarrelende atomen. Dit heeft tot gevolg dat we ons heel nauw verbonden voelen met de engelen die hun zegen aan deze schepping geven. De atomen in alles wat we aanraken, zijn de verdampte essentie van de Eeuwige.

Een atoom is een levend geheel, gemaakt uit liefde. Destructieve gedachten en strijdige gevoelens veranderen de verhouding en snelheid van atoomdeeltjes en veroorzaken ziekte en veroudering. Positieve activiteiten vol liefde en orde geven de volmaakte verhouding en snelheid. U kunt door uw gedachten en emoties hier bewust controle over krijgen, uzelf genezen en een gezonde, levenskrachtige lichaamstempel onderhouden.

Het verlangen trekt de visioenen aan die God wil manifesteren, en Hij koestert ze als ze hun weg door de Hemelen vervolgen op zoek naar substantie. Kies zorgvuldig wat u wilt manifesteren. Probeer de door uzelf opgelegde beperkingen te doorbreken en mijd de psychische domeinen van chaos en verwarring.

Concentreer u op de ontvangst van Gods beelden die u stap voor stap begeleiden naar de vervulling van uw Goddelijk Plan. U hebt dankzij de heilige assistentie van Jamaerah de macht om uw hartenwensen te manifesteren. Kies hiervoor met liefde iets wat voor uzelf en anderen een zegen zal zijn.

Copyright - Privacybeleid