|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Hadraniël - Liefde

Alleen eeuwige liefde bevredigt de behoefte van de ziel. Hadraniëls taak is uw herinnering aan deze liefde op te wekken. Door gepassioneerd oefenen worden deze drie Verheven Standpunten (Liefde, Overgave, Dankbaarheid) een onoverwinnelijke kracht voor genezing.

Het voornaamste gevoel van de engelen is hun liefde voor God. Het voornaamste gevoel van de mensen is angst. Zelfs wanneer u zich in het algemeen gelukkig en geliefd voelt, ligt de angst vaak op de loer. Angst voor wreedheid en levenspijn kan een kooi om uw hart sluiten met tralies die sterker zijn dan staal. Vraag Hadraniël om u te helpen opdat u zich bewust wordt van een of andere angst die het ontvangen van liefde verhindert. Lucht zo nodig uw hart over de pijn in uw leven. Als u diep genoeg voelt, zal uw hart openbreken. Richt in die kostbare momenten uw liefde op God.

De keerzijde van pijn kent een diepe en brandende liefde. Als u de moed hebt en de innige wens om God te vinden, dan zal uw pijn zich in vervoering omzetten, zodra u de Goddelijke tegenkomt. Dit kan door een golf transformationele energie die uw lichaam binnenkomt. Deze gloeiende energie stroomt door u heen en verbrandt alles wat u afhoudt van de grootse liefde. Als u de energie toelaat, is het mogelijk dat uw lichaam in vervoering zal gaan dansen, uw hoofd licht heen en weer gaat schudden, uw heupen zullen willen pompen of uw hele lichaam krachtig zal gaan schokken.

Het kan lijken alsof er te veel energie is en u niet weet wat u er mee moet doen! Wees niet bang. Weet dat deze energie goed is. Blijf met uw gevoelens en gedachten geconcentreerd op God en vraag hem om u met liefde te vullen. Bid tot God alsof uw leven ervan afhangt. Vraag God de Goddelijke Geest te openbaren en het zal gebeuren!

Liefde is de grootste energiebron. Trek u terug op een veilige plek en onderga daar de kracht van woede, angst en wrok, blijf dit proberen tot deze emoties in liefde transformeren. Zodra uw hart zich voor God openstelt, zult u zich van angst verlost voelen. U zult een nieuw niveau van eigenliefde ontdekken.

Uw relaties zullen oneindig meer diepgang krijgen. De ogen en harten van velen om u heen zullen liefde uitstralen. U zult zelf het mededogen in uw ziel voelen opwellen wanneer u de verlangens, de gebroken harten en de hunkering van iedereen voelt die u ontmoet. Dan zult u zich realiseren hoeveel engelen er over deze Aarde lopen en hoezeer we elkaar nodig hebben om naar Huis terug te keren. Liefde is alles.

Copyright - Privacybeleid