|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Ramaëla - Vreugde

Vreugde is voedsel voor de ziel, de geur van eeuwige extase zwevend door de hemelse lucht. Ramaëla vliegt op vleugels van vreugde en de lenteknoppen barsten open door haar creatieve vlammen.

Uw Eeuwige Zelf leeft in dit Ware Rijk, waar de grootste liefde roept. Dit onophoudelijk roepen probeert u iets te laten zien van onze onsterfelijke pracht en het verlangen naar uw spirituele Thuis op te wekken.

Vreugde krijgt u niet zomaar. Net als waar geluk is eeuwige vreugde een natuurlijke toestand en alleen diep in uzelf te vinden. Het voelen van vreugde is een spontaan en aanstekelijk geschenk van genade. Voel het bij een kabbelend beekje, een zingende vogel of een prachtig ontluikende bloem, en geef dit gevoel vervolgens door aan iedereen die u die dag tegenkomt.

Verwelkomt u alle kansen op vreugde? Kennis, waarheid, visie en leven zijn eveneens uitingen van vreugde. Deze dagelijkse staat van bewustzijn heeft alles te maken met uw houding op het werk, thuis en bij uw familie. Is uw leven saai geworden? Klaagt u veel? Geeft het leven u energie? Bent u opgewonden of verveeld?

Opgewektheid schept energie en creativiteit en stemt u automatisch af op de engelen. Wanneer u de gevoelens die u blij maken, volgt - dat is uw vreugdelijn - dan aanvaardt u de begeleiding van uw Eeuwige Zelf en uw spirituele bestemming.

Zijn de omstandigheden niet zoals u zou wensen, gebruik dan uw fantasie en vraag aan . Ramaëla om de verveling om te zetten in vrolijke creativiteit. Zelfs het huis schoonmaken en andere schijnbaar triviale bezigheden kunnen worden getransformeerd in levendige en opwekkende festiviteiten.

De engelen treden spontaan naar buiten, en barsten eenstemmig in blijde koorzangen uit. Ook u zult van blijdschap opspringen als u meer en meer van uw Eeuwige Zelf toelaat. Dankbaarheid en waardering van dit Licht zullen uw uitstraling duizendmaal doen toenemen.

Deel de vreugde met iedereen die u tegenkomt en merk hoe dit gedrag energie transformeert! U zult zich zo een voelen met anderen dat woorden niet meer nodig zijn. Tezamen zullen we langs deze vreugdelijkheden onze weg naar Huis vinden.


Copyright - Privacybeleid