|   Home  |   Boodschappen vd Engelen  |   Engelen dagkaart  |   Orakel vd Aartsengelen  |   Aartsengelen kaarten  |   Contact |   Webwinkel 
   


Chamuël - Aanbidding

Chamuël, 'hij die God zoekt', bestuurt de macht der aanbidding vanuit de Hemel, waar een aanhoudende lofzang wordt gehouden op de gaven van het leven en de liefdevolle vriendschap die eeuwig beschikbaar zijn. U kunt de Hemel op Aarde brengen door elk moment aan aanbidding te wijden - dag en nacht, wakend en slapend, werkend en biddend. Laat dit in elke cel van uw lichaam weerklinken. Woorden alleen zijn niet genoeg om dit vermogen te activeren; het moet vanuit de diepten van uw ziel komen. In het begin zal volledige aanbidding pas na veel en intens oefenen lukken.

U kunt deze natuurlijke staat van zijn wel cultiveren door gevoelens van zelfwaardering te stimuleren. Uw lichaam is de tempel van God en u verdient het door de energie van onvoorwaardelijke liefde te worden gevoed. Zet u zichzelf altijd op de laatste plaats en wijd u al uw tijd aan anderen en niet aan uzelf? Hebt u het gevoel een dergelijke liefdevolle aanbidding niet waard te zijn?

Aanbid uzelf. Heb uzelf lief en waardeer wie u bent. Begin met elke dag één ding te doen dat deze eigenliefde uitdrukt en laat het oplopen tot vier! Verzoek om te worden meegesleurd in de extase van aanbidding; Chamuël zal antwoorden! Ontspan in deze liefdevolle vrijheid zoals de zon schijnt op een prachtige lentedag, en neem het in elke cel van uw wezen op. Deel het met anderen.

Jezus gebruikte de spirituele wet van aanbidding om de broden en de vissen te vermenigvuldigen. Hoewel vissen misschien een beetje buiten uw bereik liggen, kunt u met uw gevoelens wonderen verrichten. Wanneer u met eigenliefde bent vervuld en hier respectvol uw dank voor uitspreekt, zal de liefde toenemen. Zie hoe uw dierbaren opleven wanneer u hen aanbidt. Zo zal ook uw lichaam reageren als u in de omhelzing van liefdevolle aanbidding leert te ontspannen. Kijk ook hoe de lijnen in uw gezicht zachter worden.

Voor directe toegang tot Chamuël en een sterker gevoel van aanbidding kunt u het beste naar een devote plek gaan, waar zijn engelen altijd aanwezig zijn. De meeste kerken geven een heilig gevoel zelfs wanneer ze leeg zijn.

Deze stralende wezens brengen uw gebeden naar de Eeuwige en keren met antwoorden terug die u zullen bevrijden. De engelen zullen andere respectvolle gedachten aanmoedigen en u in hogere staat van bewustzijn en inspiratie brengen. Hun doel is een beeld in uw hart achter te laten dat u naar Huis zal geleiden.

Let erop dat u ook overdag aanbidt. Vaak vergeten we dan om dankbaar en liefdevol te zijn, omdat we het te druk hebben! Besteed elke dag een minuut per uur aan aanbidding van God en kijk hoe u zult veranderen!

Copyright - Privacybeleid